fbpx

Våre salonger

Madonna Frisørene har i dag salonger på Gjøvik og Hamar

 

Madonna Frisørene CC Mart´n

Denne salongen ligger på CC Mart´n i Hamar, nær Hamar sentrum. I denne salongen utfører vi de fleste frisørbehandlinger, og du kan bestille time eller komme på drop-in. Salongen har en stor produktavdeling der du finner de fleste produktleverandørene. Salongen flyttet fra 2.etg til 1.etg i mars 2014, og ligger i ett nyoppusset lokale, med ny og delikat innredning.

Madonna Frisørene CC Hamar (Drop in)

Salongen ligger på Hamars største og nyeste kjøpesenter. Madonna salongen på CC Stadion er kun en drop-in salong. Her får du ikke bestilt time, men du kommer innom for en klipp. Her følger vi et køsystem, som gjør at du kan gå rundt på senteret, uten å måtte sitte i salongen og vente i kø. Når det er din tur varsles du med en sms, hvor det står at du er neste. Salongen her har også en rekke utvalg av kjente hårprodukter. Du finner oss vis a vi Cubus.

Madonna Frisørene Maxi Storsenter

Madonna Frisørene Maxi holder til i 1.etg på Maxi Storsenter. Vi etablerte salong her i 2014, og ønsker deg velkommen som kunde. Vi har både drop-in og timebestilling. Hos oss finner du også en rekke kjente hårprodukter til hvert enkelt behov.

Madonna Frisørene CC Gjøvik

Madonna Frisørene på CC Gjøvik er en stor salong med timebestilling. Vi utfører en rekke frisørbehandlinger. I tillegg kan du handle gode og riktige produkter fra vår store og brede produktavdeling. Du finner oss i 2.etg vis a vi Søstrene grene. Velkommen til salongen vår på CC Gjøvik.

Madonna Frisørene CC Gjøvik Dropin

På CC Gjøvik har vi to salonger. Den andre finner du i 3.etg som kun er en drop-in salong. Her er det frisører som klipper hele dagen. Det er ikke mulighet for timebestilling og farging i denne salongen. Med vårt gode køsystem, kommer du innom å registrere deg med navn og får varsling via sms når det er din tur. Ved denne type service, kan du gjøre fra deg handelen mens du venter på klippetimen din. Trenger du en klipp, men har glemt å bestilt time, kom innom Madonna Frisørene drop-in i 3. etg da vel.

Madonna Frisørene Men`s Corner Gjøvik

Mens Corner finner du i 2 etg på CC Gjøvik, i samme etg som vår hovedsalong. Dette er en ren herresalong. Gutter og menn i alle aldere er velkommen for en klipp av både hår eller skjegg. Vi utfører herreklipp, skjeggklipp og barbering. Her er det mannen i fokus til en hver tid. Salongen har også en liten shop, der har du mulighet til å kjøpe med deg produkter hjem, som vil holde frisyren og skjegget velstelt til neste behandling.

Madonna frisørene forhandler følgende produktserier:  Lanza  Mr. Smith  Living Proof  Osis  Moroccanoil  Grham Hill  American Crew  D:fi  Seb Man  Goldwell  Matrix  Sexy Hair  Sebastian  Nioxin  System  Vieno  Paul Mitchell  Special 1  Olaplex  Renati  Joico  Kms  Color Touch  Eimi  Revlon  Cutrin  Bio+  Chi  Ref  Schwarzkopf  Evo  Kerastase  Matrix  Wella  Fatboy  Blomdahl   HH Simonsen  GHD  Alterna  Structure  Kevin Murphy  Oribe  Orly 

Vi er din faghandel på hårpleie

BESTILL TIME

Velg din Madonna Frisørene salong

 

 Mart´n

CC Mart´n Hamar

Ringgata 53

2318 Hamar

Telefon: 625 30 950

 

 

Maxi

Maxi Storsenter

Aslak Boltsgate 48

2315 Hamar

Telefon 625 30 429

 

 

Gjøvik

CC Gjøvik

Jernbanesvingen 6

2821 Gjøvik

Telefon: 611 33 433

 

 

Mens Corner

CC Gjørvik

Jernbanesvingen 6

2821 Gjøvik

Telefon: 611 33 434

 

 Vi har også dropin på alle våre salonger.

Vi har også egen dropin avdeling på CC Hamar. Vangsvegen 62, 2317 Hamar