fbpx

Bryllup

Vi i Madonna Frisørene har mange års erfaring med brudestyling. Vi tilbyr deg og din forlover/dine forlovere ett eget rom som dere kan benytte når dere er hos oss. Vi legger til rette for at dere skal ha en best mulig start på selveste bryllupsdagen. Vi utfører både hår og makeup, og gjennomfører en prøvetime i forkant om det er ønskelig. Bekledning kan tas med og skiftes i våre lokaler om det er behov og ønske.

Det lønner seg å være tidlig ute med booking av tid. Har du noen spørsmål, ta kontakt med våre salonger via telefon, eller send en mail på post@madonna.no

Vi tilbyr tre ulike pakker til brud, ut i fra hva som er hver enkel brud sitt behov og ønske. Ingen av pakkene inneholder makeup. Makeup kommer derfor utenom på kr. 550,- uansett hvilken pakke du velger. 

Brud 1

I denne pakken er det ingen prøvetime inkludert. Derfor er det viktig at bruden vet hva hun ønsker, og ikke trenger noen veiledning for å komme fram til en frisyre. Ønsket må kunne gjennomføres på 1 klokketime. Bruden må komme nyvaska, med tørt hår uten stylingprodukter i. Pakken inkluderer enkel forfriskning. 

Kr. 1200,-

Brud 2

Denne pakken inkluderer 1 time prøvetime i forkant av den store dagen. Der finner brud og frisør ut hva som er ønsket og muligheter for å gjennomføre. På bryllupsdagen kommer bruden nyvaska, uten stylingprodukter i håret. Bruden har vår fulle oppmerksomhet. Det skapes god og lun stemning rundt bruden og evt. hennes følge. Det settes av 2,5 time til hår og hjelp med påkledning om ønskelig. Pakken inkluderer forfriskninger.

Kr. 4200,-

Brud 3

Den tredje og siste pakken inkluderer 1 prøvetime i forkant av den store dagen. Der finner brud og frisør ut hva som er ønsket og muligheter for å gjennomføre. Bryllupsdagen starter hos oss med en avslappende vask, med en god hodebunnsmassasje. Bruden har vår fulle oppmerksomhet, og det vil bli servert forfriskninger til brud og følge. Stemningen er god, lun og behagelig. Det settes av 3,5 time denne dagen, til hår og hjelp med påkledning om ønskelig. Vi ønsker å få deg til å stråle, på din vakre dag.

Kr. 5400,-

BESTILL TIME

Velg din Madonna Frisørene salong

 

 Mart´n

CC Mart´n Hamar

Ringgata 53

2318 Hamar

Telefon: 625 30 950

 

 

Maxi

Maxi Storsenter

Aslak Boltsgate 48

2315 Hamar

Telefon 625 30 429

 

 

Gjøvik

CC Gjøvik

Jernbanesvingen 6

2821 Gjøvik

Telefon: 611 33 433

 

 

Mens Corner

CC Gjørvik

Jernbanesvingen 6

2821 Gjøvik

Telefon: 611 33 434

 

 Vi har også dropin på alle våre salonger.

Vi har også egen dropin avdeling på CC Hamar. Vangsvegen 62, 2317 Hamar